VIGTIGT - LÆS HER FØR DU POSTER!

- Til anmeldelse af FujiFilm udstyr og tilbehør. Også uoriginal/tredjeparts tilbehør/udstyr! Anmeldelsen SKAL skrives her, og IKKE blot være et link til anden side.
Låst
Brugeravatar
jakobdam
Administrator
Administrator
Indlæg: 7184
Tilmeldt: 15 aug 2006 10:36 am
Kamera: Sony Alpha 7R II/7R/A900/NEX6 + KM DYNAX 5D
Geografisk sted: Skive
Kontakt:
Galleri: Se brugergalleri

VIGTIGT - LÆS HER FØR DU POSTER!

Indlæg af jakobdam » 12 nov 2007 14:36 pm

Dette forum er dedikeret til anmeldelser af FujiFilm-udstyr. Eks. kameraer, objektiver, blitze osv...

Det er ikke at betragte som et supportforum; hertil bedes venligst benyttes subfora "Kamera" eller "Ekstraudstyr" - se forumforsiden for øvrige muligheder.FØR DU POSTER, SÅ SØG EFTER OM DER ALLEREDE ER OPRETTET ET EMNE OMKRING UDSTYRET!

Der må kun oprettes én tråd per artikel, af hensyn til overskuelighed.UNDLAD AT KOMMENTERE BILLEDER!

Anmeldelserne må dog gerne "besvares" med yderligere anmeldelser med flere billeder; men lad være med at svare "wow, flot blomst" eller lignende.UNDGÅ TEKNISKE SPØRGSMÅL OM DET ANMELDTE UDSTYR!

Stil dem i stedet andre steder i forum'et. Hvis du vil henlede anmelderen til dit spørgsmål i forum'et, så send denne en PB med link til den tråd du har oprettet.POST UBEHANDLEDE BILLEDER

Ved tests af kameraer og objektiver, giver det ikke mening at postprocessere billederne. Dette giver et falsk indtryk af udstyrets formåen.

Naturligvis kan man tale for at der eks. RAW-behandles, idet denne process er uundgåelig for fremkaldelse - men i så tilfælde vil det være GOD KOTUME at angive de RAW-indstillinger man har fremkaldt billedet med! Det er dog ikke et krav at man giver sig tiden til at udfylde med disse oplysninger.SKRIV EMNET KORREKT

For at oversigter vil virke, er det MEGET VIGTIGT at alle husker at starte teksten i emnefeltet korrekt!!!

Flg. angivelser bedes benyttes:

• OBJEKTIV:
• KAMERA:
• BLITZ:

Låst