Fototur til Tyskland (mangler en fotograf)

Forum til spørgsmål om og anbefaling af rejsedestinationer.
Besvar
Brugeravatar
Ruzzh
Rang: Lærling
Rang: Lærling
Indlæg: 29
Tilmeldt: 15 maj 2011 21:25 pm
Kamera: Canon EOS 1000D/Canon EOS 7D
Geografisk sted: Aalborg

Fototur til Tyskland (mangler en fotograf)

Indlæg af Ruzzh » 26 feb 2015 23:43 pm

Hej alle sammen! Jeg skriver, da Dennis Zimmermann og jeg, Casper Fogh Larsen, har besluttet os for at tage på en fototur ned igennem Tyskland og mangler en ekstra foto-makker i bilen. Det er både for at få lidt inspiration, mindske udgifterne og mest af alt - for at have lidt godt selskab! Turen er på 10 dage og varer fra d. 13/7 til d. 22/7. Vi har lejet en stor bil med plads til det meste udstyr, og udgifterne for bil og benzin i 10 dage vil løbe op i ca. 2000 kroner pr. mand. Dertil betaler man selv alt udover (mad/drikke). Sovepladser finder vi undervejs enten vha. couchsurfing eller på en campingplads. Målet er at gøre turen så billig som mulig, men at tage så mange fede billeder som muligt. Mulighederne er uendelige!

Vores mål er at besøge Berlin og komme ned til alperne i løbet af vores 10-dages tur. Hvad der kommer derimellem har vi masser af idéer til, men vi beslutter os undervejs. Idéer kan ses på dette kort, ved at trykke på de forskellige pile: https://www.google.com/maps/d/edit?mid= ... UjuZzkZCdI. Flere idéer vil blive påført løbende.

Lyder det som en tur for dig, så er du meget velkommen til at skrive til os og få mere info! Vi håber meget, vi kan finde en ekstra, der er ligeså interesseret i at tage billeder som os :) Vi vil vælge den person, vi tror, vi vil gå bedst i spænd med :) Du skal dog som minimum være 18 år.

Mvh
Dennis (https://www.facebook.com/dennis.zimmermann.3956)
og Casper (https://www.facebook.com/CasperL)

Besvar